Over H!p by Sjaron

sjaron-van-den-akker-hip-by-sjaron-etaleren-decoreren-winkel-restyling

Hip by Sjaron is een jong bedrijf met verstand van etaleren, decoreren en instore presenteren, gevestigd in Heesch (Noord-Brabant) en met werkgebied zuid-oost Nederland.

Over Sjaron

Geschoold op het St. Lucas college te Boxtel en met ruim 15 jaar ervaring in etaleren, decoreren en het stylen van commerciële ruimtes zorg ik voor de juiste sfeer, stijl of thema van uw bedrijf. In mijn opslagruimte van ruim 200 m² heb ik een ruime keuze aan hoogwaardig en uniek decoratiemateriaal, prima geschikt voor ieder seizoen.

Door mijn persoonlijke en klantgerichte aanpak weet ik u altijd weer te verbazen met mijn unieke creaties, altijd afgestemd op uw wensen en budget.

Niet alleen grote dames- en heren modezaken, maar ook fietsenwinkels, opticiens, boekhandels, reisbureaus en autobedrijven mag ik tot mijn klantenkring rekenen.

Laat mij u verbazen…